Kalkulátor >> Lakossági bankszámla
 • Lakossági bankszámla kalkulátor

Ritkán használod? Inkább a neten intéznéd a banki ügyeidet? Esetleg mindent kártyával rendezel? Válaszd ki, számodra mi a fontos és hasonlítsd össze ezek alapján a bankszámlákat! Találd meg a hozzád leginkább illőt kalkulátorunk segítségével, legyen szó akár alacsony költségekről, akár a széles körű felhasználhatóságról!

Kalkulátor beállítás
Bank
Díjak az 1. évben
Díjak a 2. évben
 • Digitálisan bankolok
  Digitálisan bankolok
  Nem akarok bankfiókba járni és ügyintézőknek telefonálni. Gyorsan, egyszerűen, helyi kötöttség nélkül akarom intézni a pénzügyeimet, a lehető legtöbb eszközömön. Szeretném személyre szabni a bankolást, lehetőleg minél olcsóbban.
 • Kártyával szeretek fizetni
  Kártyával szeretek fizetni
  Ahol csak lehet, bankkártyával fizetek. Szeretem az egyszerűséget, ha egy érintéssel rendezhetem a számlám, de nem szeretnék sokat fizetni a plasztikért. Az internetes bankolás legszükségesebb elemeit használom.
 • Sok készpénzt használok
  Sok készpénzt használok
  Szeretnék a lehető legolcsóbban készpénzt felvenni és bármikor hozzájutni. Olyan bankkártyára van szükségem, amellyel a világ bármely pontján a pénzemhez juthatok a lehető legegyszerűbben, magas költségek nélkül.
 • Alig használom a bankszámlám
  Alig használom a bankszámlám
  Havonta egyszer nézek rá a bankszámlámra, kizárólag a legszükségesebb esetekben. Az alap funkciókon túl nem szeretnék mást használni. Legyen minél olcsóbb, de álljon a rendelkezésemre, ha szükségem van rá.
Havi jövedelem átutalás
Ft
Egyéb beállítások ...
További beállítások
Bankkártya típusa
Bankkártya kibocsájtója

Bank360 kalkulátor:

A kalkulátor az aktuális banki hirdetményekben szereplő kondíciókat veszi figyelembe. A bankszámlák egyes paraméterei, feltételei eltérőek bankonként, ezért a további részletekről érdemes a bank oldalán meggyőződni. A célunk az, hogy egy átlátható és összehasonlítható listában mutassuk be a banki termékeket, ezért minden esetben a kiválasztott keresési paraméterek alapján az elérhető legkedvezőbb számlaajánlatot jelenítjük meg a listában. A keresés során kiválaszthatod a rád leginkább jellemző profilt, valamint érdemes megjelölni, hogy videóchaten keresztül szeretnél-e számlát nyitni. Sok banknál kedvezőbb költségekkel számolhatsz, ha diák vagy, így érdemes ezt is megjelölni, ha te is az vagy. A bankok további kedvezményeket adhatnak akkor is, ha teljesítünk bizonyos feltételeket, mint például a magas jövedelem érkeztetése, vagy a rendszeres használat. Ennek fejében további díjakat faraghatunk le a költségekből. Az ajánlatokat sorbarendezheted bank, első és második éves díj szerint is.