Kalkulátor >> Lakossági bankszámla
 • Lakossági bankszámla kalkulátor

Ritkán használod? Inkább a neten intéznéd a banki ügyeidet? Esetleg mindent kártyával rendezel? Válaszd ki, számodra mi a fontos és hasonlítsd össze ezek alapján a bankszámlákat! Találd meg a hozzád leginkább illőt kalkulátorunk segítségével, legyen szó akár alacsony költségekről, akár a széles körű felhasználhatóságról!

Kalkulátor beállítás
Bank
Díjak az 1. évben
Díjak a 2. évben
 • Digitálisan bankolok
  Digitálisan bankolok
  Nem akarok bankfiókba járni és ügyintézőknek telefonálni. Gyorsan, egyszerűen, helyi kötöttség nélkül akarom intézni a pénzügyeimet, a lehető legtöbb eszközömön. Szeretném személyre szabni a bankolást, lehetőleg minél olcsóbban.
 • Kártyával szeretek fizetni
  Kártyával szeretek fizetni
  Ahol csak lehet, bankkártyával fizetek. Szeretem az egyszerűséget, ha egy érintéssel rendezhetem a számlám, de nem szeretnék sokat fizetni a plasztikért. Az internetes bankolás legszükségesebb elemeit használom.
 • Sok készpénzt használok
  Sok készpénzt használok
  Szeretnék a lehető legolcsóbban készpénzt felvenni és bármikor hozzájutni. Olyan bankkártyára van szükségem, amellyel a világ bármely pontján a pénzemhez juthatok a lehető legegyszerűbben, magas költségek nélkül.
 • Egyedi kalkuláció
  Egyedi kalkuláció
  A saját igényeim alapján állítom be a kalkulátort. Tudom, hogy havonta mennyi tranzakcióm lesz és azoknak mekkora az értéke. Ismerem a banki szolgáltatásokat, össze tudom állítani, hogy mit használnék közülük rendszeresen.
Havi jövedelem átutalás
Ft
Egyéb beállítások ...
További beállítások
Bankkártya típusa
Bankkártya kibocsájtója
Kiszámolom

Állítsd be a kalkulátort ahogy szeretnéd

Fióki átutalás
bankon belül
db
Ft összesen
bankon kívül
db
Ft összesen
Elektronikus átutalás
bankon belül
db
Ft összesen
bankon kívül
db
Ft összesen
Állandó átutalás
bankon belül
db
Ft összesen
bankon kívül
db
Ft összesen
Csoportos beszedési megbízás
 
db
Ft összesen
Bankkártyás vásárlás
 
db
Ft összesen
Péztári kifizetés
 
db
Ft összesen
Készpénzfelvétel
 
1-2db
Ft összesen
Jogszabályban szereplő havi 2 ingyenes, maximum 150.000 forint értékű ATM-es pénzfelvétellel automatikusan számolunk.
a választott bank ATM-jéből
db
Ft összesen
más bank ATM-jéből
db
Ft összesen
külföldön, ATM-ből
db
Ft összesen
Kivonat típusa
Internetbank szolgáltatás
SMS szolgáltatás

Bank360 kalkulátor:

A kalkulátor az aktuális banki hirdetményekben szereplő kondíciókat veszi figyelembe. A bankszámlák egyes paraméterei, feltételei eltérőek bankonként, ezért a további részletekről érdemes a bank oldalán meggyőződni. A célunk az, hogy egy átlátható és összehasonlítható listában mutassuk be a banki termékeket, ezért minden esetben a kiválasztott keresési paraméterek alapján az elérhető legkedvezőbb számlaajánlatot jelenítjük meg a listában. A keresés során kiválaszthatod a rád leginkább jellemző profilt, valamint érdemes megjelölni, hogy videóchaten keresztül szeretnél-e számlát nyitni. Sok banknál kedvezőbb költségekkel számolhatsz, ha diák vagy, így érdemes ezt is megjelölni, ha te is az vagy. A bankok további kedvezményeket adhatnak akkor is, ha teljesítünk bizonyos feltételeket, mint például a magas jövedelem érkeztetése, vagy a rendszeres használat. Ennek fejében további díjakat faraghatunk le a költségekből. Az ajánlatokat sorbarendezheted bank, első és második éves díj szerint is.