Kalkulátor >> Hitelkártya
 • Hitelkártya kalkulátor

Keress pénzt a vásárlásaiddal, találd meg a legjobb hitelkártyát kalkulátorunkkal! Hitelkártyával különböző mértékű visszatérítéseket kaphatsz kedvenc boltjaidban, vagy akár az összes vásárlásodból. Használd a bank pénzét a mindennapi fizetéshez akár kamatmentesen! 

 

Kalkulátor beállítás
Bank
Éves kedvezmény
Kamatmentes időszak
THM
Kártya éves díja
 • Vásárlás
  Vásárlás
  Ebben az esetben a havi költési összeg 40%-át bevásárlás típusú költésként; 20%-át műszaki cikk vásárlására fordított költésként vettük figyelembe. A fennmaradó 40%-ot pedig elosztottuk a többi költésí típus között.
 • Tankolás
  Tankolás
  Ebben az esetben a havi költési összeg 40%-át tankolási költésként; 20%-át utazási költésként vettük figyelembe. A fennmaradó 40%-ot pedig elosztottuk a többi költésí típus között.
 • Utazás
  Utazás
  Ebben az esetben a havi költési összeg 40%-át utazás típusú költésként; 20%-át szabadidő és sport típusú költésként vettük figyelembe. A fennmaradó 40%-ot pedig elosztottuk a többi költésí típus között.
 • Közmű
  Közmű
  Ebben az esetben a havi költési összeg 40%-át közmű típusú költésként vettük figyelembe. A fennmaradó 60%-ot pedig elosztottuk a többi költésí típus között.
 • Műszaki cikkek
  Műszaki cikkek
  Ebben az esetben a havi költési összeg 50%-át műszaki cikk vásárlására fordított költésként vettük figyelembe. A fennmaradó 50%-ot pedig elosztottuk a többi költésí típus között.
 • Szabadidő, sport
  Szabadidő, sport
  Ebben az esetben a havi költési összeg 40%-át szabadidő és sport típusú költésként; 20%-át utazás típusú költésként vettük figyelembe. A fennmaradó 40%-ot pedig elosztottuk a többi költésí típus között.
Havi költés
Ft
Hitelkeret
Ft
Pontos nettó jövedelmed Ft
Egyéb beállítások ...

A hitelkártya - vagy más néven vásárlói kártya - egy, a mindennapi vásárlásokra használható, hitelintézet által kibocsátott kártya. Segítségével a kártyaelfogadó helyeken a bank pénzéből, azaz hitelre tudsz vásárolni. Az elköltött pénzt havonta fizetheted vissza a banknak, amelyre egy kamatmentes időszak is a rendelkezésedre áll, tehát ingyen használhatod a bank pénzét, ha időben visszafizeted. Amennyiben ez nem történik meg, a bank kamatot számít fel.

A hitelkártyák további előnye a kedvezményprogramokban és a kapcsolódó szolgáltatásokban rejlik. Általában 1-3 százalékos pénzvisszatérítést kaphatsz a banktól minden vásárlás után, vagy a kijelölt üzletekben, tehát pénzt kereshetsz a kártyahasználattal. Pontgyűjtő hitelkártyát is találhatsz a bankok ajánlatai között. Vásárlásaiddal ilyenkor pontokat gyűjtesz, amelyeket beválthatsz például utazásra. A hitelkártyák mellé jellemzően utasbiztosítás is jár, amely alapszintű védelmet jelent külföldi utazásaidhoz.

A hitelkártya igényléséhez, ahogy a többi hitelkonstrukcióhoz is, jövedelemigazolásra van szükség, amely alapján a bank megállapítja az adható hitelkeret nagyságát.